Skåne world tour

Jag spenderade en vecka av semestern i Skåne. Det har inte så mycket med modeller att göra, men det resulterade i två, eventuellt tre saker.

En sak var att jag fick med en kasse obyggda modeller från en gamer som började göra öl istället för att bygga modeller (Obs, obs, jag fick med mig öl också!).

Den eventuella saken var att jag hälsade på min bonussyster Birgitta som visade mig hur man hanterar en kamera och hade en massa idéer om hur jag ska göra för att ta bättre bilder.

Den tredje saken var att Birgitta visade mig Lightroom och vad man kan göra med bilder i detta program. De bilder som fanns att tillgå var de som jag inte lyckats ta bort från min medtagna kamera, så här kommer dessa. Sjukt snyggt blev det, rätt begåvad bonussyster jag har. Själv tyckte jag ju att tungstens-hacket var tillräckligt,  men det går ju onekligen att få till det betydligt coolare med rätt utrustning och när man vet vad man gör och vill göra. Här är alltså M-50 Ontos, Birgitta-style:IMG_4399

IMG_4402

IMG_4403

IMG_4404

2 Comments Skåne world tour

  1. Mats

    Hoppas att modellerna kommer någon till smak, och samt att ölen smakas. Grymma byggen och bilder som vanligt.

  2. px.kpfw

    Lite mycket vinjettering kanske, men i övrigt riktigt fina bilder. Lightroom är en sånt otroligt bra program då man kommit över tröskeln och inte är “rädd” för det. 🙂

Comments are closed.