Konstnärsskap

En kompis som hävdar att han besitter mindre konstnärlig talang än mig har bett mig att måla några av hans brädspelsfigurer, så det har jag sysselsatt mig med i en några veckor. Inte nog med det, han tyckte dessutom att jag skulle få betalt för det, jag har med andra ord uppnått modellbyggarnas heliga graal, att få betalt för nåt jag tycker är skoj. Timlönen är väl i trakterna runt Bangladesh, men vafan, det räcker till en modell på 08-Open och då ska man ej gnälla. Det var ju faktiskt både skoj och jag är rätt nöjd med resultatet, för att vara jag och 25mm skala eller vad det nu kan vara.

Här är i alla fall resultat 1, snubbar från Descent:

Descent är ett brädspel jag inte spelat, men det är väl tämligen stort vad jag förstår.

Här kommer resultat 2, snubbar från Mansions of Madness (samma som i Arkham Horror):

Arkham Horror är ett riktigt trevligt spel. Man spelar mot spelet och spelet är horribelt svårt. Spelplanen ser ut såhär:

Det tar ungefär lika lång tid att få fram det som den kortaste omgången vi spelat innan vi tokförlorade (20 min). Kul som fan är det!

1 Comment Konstnärsskap

Comments are closed.